Stage Marketing | Content en ledenplatform

Inspireer jij straks onze leden met pakkende content op ons nieuwe ledenplatform? Bij BMD Advies Centraal zijn we op zoek naar een stagiair (content) marketing. 

BMD Advies
Centraal Nederland

Nijmegen/Weesp

Minimaal 4 maanden

Stage marketing bij BMD Advies
We staan op het punt om ons nieuwe ledenplatform QHSE-connect.nl te lanceren. Via dit platform inspireren we onze leden en delen we kennis. Wij zijn tenslotte o.a. de kennispartner voor onze klanten en leden. In de eerste fase gaat het om de leden van ons unieke QHSE-Gilde als doelgroep. Voornamelijk voor dit platform zijn we op zoek naar onderscheidende content, o.a. op basis van de kennis en ervaring van onze adviseurs.

De vraag “Hoe zorgen we voor terugkerende en kwalitatieve bezoekers op ons ledenplatform” zal een grote rol spelen tijdens jouw stage of als onderzoeksvraag.

Wat doe je als stagiair (content) marketing bij BMD Advies?

 • Schrijven van content op basis van bijv. interviews met onze adviseurs of externe bronnen
 • Stimuleren en ondersteunen van onze adviseurs om te bloggen
 • Een inhoudelijke bijdrage leveren aan ons nieuwe ledenplatform
 • Terugkerende bezoekers realiseren op een manier die past binnen onze marketingstrategie en –mix (customer journey)

We zoeken een stagiair die communicatief sterk is, vooral schriftelijk. Je bent gedreven, je wilt leren maar bent ook een aanpakker.

Je werkt nauw samen met onze marketeer, maar met ook onze adviseurs. Het beheer en de uitvoering van (online) marketing gebeurt volledig intern bij BMD Advies Centraal. Hierdoor heb je de vrijheid om bij enkele aspecten aan te haken die jij interessant vindt, in je motivatie horen we graag welke dit zijn (denk aan SEO, SEA, Analytics, Social, E-mail (automation), display, CRO, (online) events, etc.).

Wie zoeken wij?
We begrijpen goed dat je bij ons komt om te leren. Hoewel werk- of stage ervaring een pré is, vragen we vooral om affiniteit met onderstaande onderwerpen.

 • Schriftelijke communicatie en foutloos Nederlands
 • Content marketing
 • B2B-marketing
 • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van marketing, communicatie, media of vergelijkbaar

Je bent bij voorkeur een tweede- of derdejaars student op zoek naar een meewerkstage. Heb je opdrachten vanuit je studie die je moet uitvoeren of ben je afstudeerder? Geef dit dan aan in je motivatie, dan kijken we samen naar de vereisten vanuit jouw opleiding en hoe wij hier invulling aan kunnen geven.

We zien je graag minimaal 2-3 dagen per week in Nijmegen. Verder ben je vrij om de overige dagen op ons kantoor in Utrecht of Diemen te werken en in overleg is af en toe thuiswerken geen probleem.

Wat bieden wij?
We geven je de ruimte om kennis uit jouw opleiding en vorige stages toe te passen. Een uitdagende en variërende stage met veel vrijheid, waar een ‘slecht idee’ beter is dan ‘geen idee’. Dit in een gezellige werksfeer met korte lijntjes.

 • Centraal gelegen werkplekken, Nijmegen (<5 min. van station Nijmegen), Utrecht (<10 min. van Utrecht centraal) en Diemen (<5 min. van station Diemen-Zuid)
 • Werken bij een landelijke organisatie
 • Kans om mee te lopen met onze adviseurs
 • Stagevergoeding

BMD Advies Centraal Nederland
BMD Advies is het meest toonaangevende en pragmatische landelijk fullservice adviescentrum voor QHSE-vraagstukken voor bedrijven. Wij zijn met 6 BMD’s regionaal verankerd en onze werkwijze is gefocust op een duurzame relatie. We hebben 80 collega’s en begeleiden zo’n 2.000 aangesloten ondernemingen op gebied van QHSE.

Wil jij deze opdracht en onze mooie club op jouw CV kunnen schrijven? Solliciteer dan via onderstaand formulier.

Direct solliciteren

 • Jouw CV *
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Bas Haandrikman via 06-29403541 of mail naar marketing@cn.bmdadvies.nl.

Vacatures