Stage Marketing | Stageopdracht LocisSpotter

Tijdens een stage maak je intensief kennis met je toekomstige werkpraktijk. BMD Advies Rijndelta heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Op dit moment zoeken wij een marketing-stagiair voor BMD Advies Rijndelta in Barendrecht. 

BMD Advies
Rijndelta

Barendrecht

3 tot 6 maanden

Stageopdracht: LocisSpotter
BMD Advies Rijndelta is een professioneel adviesbureau dat bedrijven, met name in de regio Zuid-Holland, begeleidt op de gebieden milieu, veiligheid, ruimtelijke ordening, arbeidsomstandigheden en kwaliteit. Een deel van onze diensten is gericht op het beheersen van risico’s. Daarom houden wij voor klanten ruimtelijke ontwikkelingen van bedrijfslocaties bij en adviseren klanten wat te doen indien er relevante ontwikkelingen zijn. Wij hebben hiervoor enkele jaren geleden de service ‘LocisSpotter’ ontwikkeld.

Onderzoek Marketing
Om een impuls te geven aan de verkoop van LocisSpotter, zoeken wij een stagiair die met ons een marktonderzoek kan doen naar de positie van LocisSpotter in de huidige en toekomstige (B2B-)markt. Hierbij breng je ook in beeld welke verbeterslagen er nog mogelijk zijn.

Wat ga je doen?

  • Uitvoeren van een marktonderzoek
  • Interviewen bestaande klanten, potentiële klanten én gebruikers van de dienst
  • Opstellen van een marketingplan

BMD Advies Rijndelta
Wij bieden jou een gevarieerde stage met ruimte voor eigen inbreng. Dit in een collegiale werksfeer.

Bij BMD Advies werk je in een kleine en slagvaardige organisatie, met momenteel 13 medewerkers. We maken onderdeel uit van BMD Advies landelijk. Dit is een landelijke vereniging waarbij 6 BMD’s zijn aangesloten en waar ca. 80 medewerkers werken, die ca. 3.000 ondernemingen adviseren en begeleiden.

Heb jij affiniteit met ruimtelijke ordening, ict en wil je je tanden zetten in deze uitdagende stage opdracht? Solliciteer dan met behulp van onderstaand formulier op deze vacature!

Direct solliciteren

  • Jouw CV *
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Joep Verhoeven via 0180-614378 of mail naar stages@bmdadviesrijndelta.nl

Vacatures