Afstudeerstage | Marketing en communicatie

Er is vandaag de dag steeds minder tijd maar met de huidige technologische ontwikkelingen steeds meer mogelijk. Communicatie wordt meer en meer digitaal met ‘social’ gedreven mogelijkheden. Wil jij marktonderzoek doen voor een van onze diensten? Dan hebben wij de juiste afstudeeropdracht voor jou.

BMD Advies
Oost

Deventer

4-5 dagen

Wanneer je als afstudeerder bij BMD Advies aan de slag gaat, kun je dagelijks ook de kunst afkijken van marketing en communicatie in de praktijk en een bijdrage leveren een tal van vakgerichte werkzaamheden. Onze acties zijn gericht op zowel interne als op externe doelgroepen. We leveren diensten voor ondernemend Nederland.

Wat leer je naast je afstudeeropdracht?

 • Alles over de vele aspecten van het communicatie vak en de customer journey
 • Ondersteunen van andere bij uitvoeren van projecten (bijv. QHSE-nieuwsbrieven)
 • Het meedenken met een nieuwe huisstijl ontwikkeling
 • Inzetten van SEO instrumenten voor online-marketing

Wie zijn wij?

BMD Advies is een professioneel en betrokken adviesbureau met landelijk 8 vestigingen dat serieuze partnerships aangaat met haar klanten. Wij geven opdrachtgevers in diverse branches praktische en kwalitatieve adviezen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot milieu, arbo en veiligheid. Onze organisatie in Deventer kent een platte structuur binnen een klein team van specialistische adviseurs en medewerkers. Wij bieden het hele jaar leerzame afstudeerstages en/of werkervaringsplekken (Mbo/Hbo).

Wat heb jij in huis?

 • Je kunt zelfstandig aan de slag en durft vragen te stellen
 • Je hebt een proactieve houding en laat je inspireren door je omgeving

Wat krijg jij ervoor terug?

Je komt bij de vestiging Deventer te werken in een modern kantorenpand waar je vanaf de 8e verdieping, waar je het mooiste uitzicht op de IJssel hebt. Je gaat samenwerken met een professioneel gedreven team van collega’s, waar gezelligheid en humor erg belangrijk zijn. Je luncht samen waardoor je echt even tijd hebt voor je collega’s en waarbij regelmatig ook hele mooie ideeën op tafel komen.

Echter het allerbelangrijkste is dat je bij BMD Advies kantoor Deventer een goede werksfeer vindt, waarin je je snel thuis voelt. Daarbij besteedt BMD Advies serieus tijd aan jouw persoonlijke ontwikkeling en dat van het team.

Direct solliciteren

 • Jouw CV *
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Norman Smit  via (0570) 67 66 95.

Vacatures