Over BMD Advies

De fullservice QHSE partner

Landelijk ondersteunen wij in 6 regio’s met in totaal 9 kantoren en bijna 100 adviseurs ondernemingen met hun bedrijfsvoering. Wij zorgen er voor dat alles binnen een onderneming klopt op het gebied van arbo, milieu, veiligheid, kwaliteit en managementsystemen (QHSE). Door te ontzorgen laten wij ondernemers doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

BMD Advies is in 1990 opgericht op initiatief van overheid, werkgeversorganisaties en Kamers van Koophandel. 30 jaar later maakt een grote, landelijke groep bedrijven gebruik van onze diensten. Onze kracht? Onderlinge samenwerking en regionale verankering. Met onze gespecialiseerde adviseurs vinden wij de weg in internationale, landelijke én regionale wet- en regelgeving.

Wij werken samen met de klant naar duurzaam resultaat, ontwikkelen een heldere visie gericht op gezond en veilig werken met oog voor de leefomgeving en milieu. Wij denken mee en realiseren zo de ideeën van organisaties. Hierbij is één doel leidend: de bedrijfsvoering van ondernemend Nederland gezond en succesvol te houden.

Herken jij jezelf in onze werkwijze?

Solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over BMD Advies? Bezoek via onderstaande button onze landelijke website of neem contact op via het formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vacatures